Het resultaat telt

Met maximale zorg gaan we voor een mooi resultaat, met oog op timing én binnen budget. Gedurende het ganse traject laten we niets aan het toeval over, want ook wij houden niet van verrassingen. Onze grondige en zeer gestructureerde aanpak herleidt onvoorziene werken tot een minimum. Kopzorgen of meerprijzen worden hierdoor vermeden.

Met ons verbouwt u met een gerust hart. We garanderen de meest klantgerichte oplossing bij elke stap. Iedere bouwheer - particulier of professional - beleeft dezelfde efficiënte, persoonlijke aanpak.

Van advies tot definitieve oplevering - laat uw zorgen uit handen nemen.

1

Kennismakend gesprek

Tijdens dit gesprek brengen we uw verwachtingen en budget in kaart. Had u bijvoorbeeld al nagedacht over een architect of aannemer? Of rekent u op onze professionele contacten? Door onze onafhankelijke manier van werken zijn we ook daarin zeer flexibel.

2

Partijen aanschrijven

Met oog voor prijs en kwaliteit leggen we u de meest correcte keuzes voor. Daarnaast maken we een vlekkeloos bouwdossier voor u op. Na het gesprek gaan we meteen aan de slag. We starten de zoektocht naar de juiste partners en vragen offertes op. Vervolgens nemen we deze samen door en vergelijken we waar nodig.

3

Werfopstart

Alle plannen en offertes goedgekeurd? Mooi. Dan sturen wij alvast de verschillende vakmensen aan. Alle stappen op de werf worden keurig opgevolgd. Wij zijn uw vertegenwoordiging op de werfvergadering. Daar luisteren we actief, bekijken we alles met een vergrootglas en durven we treffende opmerkingen plaatsen waar nodig. Iedere actie gieten we nauwgezet in een werfverslag.

4

Tussentijdse controles

We bewaken de kwaliteit en zorgen ervoor dat afspraken worden nagekomen. Zijn de vorderingsstaten van aannemers correct, dan geven we onze goedkeuring voor facturatie. Zijn ze niet in orde, dan laten we weten waarom niet en vragen we om een aanpassing. Eventuele meer- of minwerken houden we mooi bij in ons budgetoverzicht, zodat we kunnen ingrijpen waar nodig.

5

Oplevering en genieten

Na de voltooide bouwwerken volgt er nog een eindevaluatie en tenslotte begeleiden we u bij de oplevering. Een mooie afsluiter van een aangename samenwerking. Nu is het aan u om te genieten!

Maak uw afspraak

abitee. brengt iedere stap van het avontuur in kaart.
Laat uzelf ontzorgen en reken op een professionele compagnon de route.