Vloeiend verbouwen

Specialisten die houden van hun vak en die altijd op zoek gaan naar de beste oplossing. 
Ons doel is om het traject niet alleen eenvoudig, maar ook plezierig te houden.

Renovatie - regisseurs

Waarom "regisseurs" Wel... regisseren is de leiding nemen in een breed werkveld - niet altijd zichtbaar en nooit zonder obstakels. Bij ons zijn alleen geen camera's op de set, toch? :-)

Terug naar de essentie: renoveren is dé toekomst! Door onze expertise in de bouwwereld zijn we daar rotsvast van overtuigd. Strenger wordende normen en eisen vanuit de overheid, gecombineerd met schaarste aan bouwgronden, maken van verbouwen een complex gegeven.

Het is een kluwen van verschillende bouwfases, strenge normen, administratie en premiedossiers. abitee. loodst u door de verschillende stadia en documenten.

We zeggen wat we doen én doen wat we zeggen.

Centraal aanspreekpunt & verbindende factor

Reken op ons als centraal aanspreekpunt en verbindende factor tussen de opdrachtgever, verschillende aannemers, leveranciers, architecten en andere betrokken instanties.

Vanuit welk perspectief opdrachtgevers ook met ons werken, ze mogen van ons verwachten dat we ondernemerschap tonen en dat we met hart en ziel aan ieder vraagstuk zullen meewerken. We zijn betrokken, denken kritisch mee en verrassen met onze eigen oplossingen.

Kortom: we zullen niet snel vastroesten in gebaande paden, maar altijd zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën en efficiëntere methodes.

Onze garanties

Transparante communicatie

Open en duidelijke communicatie staat bij ons centraal. Van begin tot eind houden we u op de hoogte van de vooruitgang, eventuele wijzigingen en kosten.

Slechts één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één betrouwbaar aanspreekpunt gedurende het hele renovatieproces. Dit zorgt voor efficiënte communicatie en coördinatie.

Gestructureerde planning

Onze gestructureerde planning zorgt ervoor dat uw renovatieproject op tijd en efficiënt verloopt, rekening houdend met uw deadlines en met behoud van kwaliteit.

100% op maat van uw wensen

We luisteren naar uw wensen en behoeften en stemmen het renovatieproject volledig af op uw persoonlijke smaak. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Volledig onafhankelijk

Als onafhankelijke bouwcoördinatoren nemen we objectieve beslissingen en zoeken we altijd naar de beste oplossingen voor uw renovatie.

Uw regisseur

Michiel Marien
zaakvoerder

Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouw- en renovatiesector is Michiel het aanspreekpunt van abitee. In verschillende functies vergaarde hij door de jaren heen zijn kennis omtrent bouwen en verbouwen. Met een grote passie en overtuiging dat renoveren de toekomst en een noodzaak is, heeft hij abitee. opgestart.

Maak uw afspraak

abitee. brengt iedere stap van het avontuur in kaart.
Laat uzelf ontzorgen en reken op een professionele compagnon de route.