Bouwcoördinatie in totaalrenovatie

Vinger aan de pols

De ganse bouwcoördinatie nemen we stevig in handen en we houden steeds de vinger aan de pols. Van advies tot projectmanagement; we houden u persoonlijk op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw dossier.

Transparante communicatie, een haalbare planning en een zeer strikte opvolging vormen de bouwstenen van een uitstekende samenwerking.

Op zoek naar het ontbrekende puzzelstuk? Of wenst u de puzzel samen nog te maken? Schakel ons in voor een deel van of voor het volledige renovatietraject.

Advies en ondersteuning

Iedere opdrachtgever is uniek, ieder traject dus ook. Met uw pand als ruwe diamant halen we alles eruit en slijpen we bij waar nodig. Van stabilisatie tot afwerking; we kiezen steeds voor de meest duurzame en correcte weg. Bovendien kunt u rekenen op professioneel advies omtrent energiebesparende technieken, materialen en inrichting. Steeds met respect voor uw noden en wensen. Wandel met ons mee en laat uzelf verrassen door eigen ideeën, gebundeld met onze expertise!

Planning en coördinatie

Een pand verbouwen, vraagt tijd, kost geld en roept vaak veel vragen op. 
En... 'time is money'! De verwachtingen inlossen van al onze klanten, daar gaan we voor. Daarom streven we als projectmanager naar het opstellen van een haalbare planning binnen tijd én budget. De verschillende stappen gieten we in een renovatieplan en vervolgens brengen we de juiste vakmensen samen. Stel uw eigen team samen of reken op onze contacten; dat is volledig aan u.

Projectmanagement

De coördinatie van renovatieprojecten behoort tot onze specialisatie.
Het is voor ons een expeditie waar we extreem gemotiveerd aan starten.

Dit soort projecten vraagt om een perfecte voorbereiding, maar net zo goed om efficiënte begeleiding onderweg. Iemand die de regie in handen neemt, regelt wat moet gebeuren, risico’s beheerst en zorgt dat er bereikt wordt wat u voor ogen heeft. Het resultaat komt vaak tot stand door middel van een aantal vereisten: de eisen van de opdrachtgever, beschikbare financiële middelen, tijd en technische mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring hebben we verstand van verschillende soorten constructies, bouwmethoden en bouwmaterialen. Ook duurzaamheid en circulariteit zijn aspecten waarmee we vertrouwd zijn. We weten wat kan of wat juist niet kan. In overleg bekijken we of alle wensen uitvoerbaar zijn.

Van architect tot werfleider; iedereen weet wat er mogelijk is, wat er te doen staat én tegen wanneer. Als het aan ons ligt, kost een renovatie niet meer tijd dan strikt noodzakelijk. Ons projectmanagement is daarop afgestemd. Tenslotte zweren we bij een transparante manier van communiceren, waarbij u steeds op de hoogte blijft over timing, planning én budget.

abitee. begeleidt projecten van zowel woningen, winkels, bedrijven, ...
Iedere verbouwing is een project op zich, elke opdrachtgever is uniek en
onze trajecten dus ook. Groot of klein, we zijn van alle markten thuis.  

Wat doen we nog?

Gevelrenovatie

Een passie voor gevels! Of het nu gaat over isoleren, reinigen, renoveren, restaureren of beschermen; we hebben de ervaring in huis. Heeft u vragen over uw gevel? Wilt u isoleren of slechts een ander uitzicht bekomen? Contacteer ons en we kijken samen wat mogelijk is.

Vochtproblemen

Heeft uw woning te kampen met een vochtprobleem; opstijgend vocht, doorslaand vocht, schimmelvorming of een vochtige kelder? abitee. werkt een oplossing op maat uit. We beginnen steeds met een grondig onderzoek om het exacte probleem te detecteren. Bij vochtproblemen is het namelijk uitermate belangrijk dat we het van bij het begin grondig doen. Van zodra we het onderzoek hebben afgerond, volgt een duidelijk plan van aanpak.

Begeleiding zelf renoveren

Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? Leuk! Weet u niet goed hoe te beginnen? Geen probleem, ook hierin kan abitee. u ondersteunen. We overlopen samen de werken die u zelf wenst uit te voeren. Daarna volgt de planning en een stappenplan. De volgorde van werken is vaak van groot belang voor de aannemers die nog moeten komen. Praktische vragen tijdens de uitvoering? Wij steken graag onze handen uit de mouwen en zetten u op weg.

Vooronderzoek & opstellen verbouwdossier

Wenst u de renovatie zelf in handen te nemen en de coördinatie der werken en opvolging van aannemers zelf te doen? Wij staan steeds paraat om de voorbereidende fase samen aan te pakken. abitee. zet met u de eerste stappen in uw verbouwdossier. Dit plan kunt u volgen om uw verbouwing tot een goed einde te brengen. Onverwacht toch nood aan bijstand of een bezoek op de werf? Contacteer ons en we bespreken wat mogelijk is.

Energie efficiënt renoveren

Wilt u zelf energie opwekken door middel van een installatie zonnepanelen en de opgewekte energie opslaan voor eigen consumptie? Dit dan ook nog eens in combinatie met slim koelen en/of verwarmen en eventueel nog deel uitmaken van een groter netwerk waar energie gedeeld kan worden. Wij staan u hierin graag bij met raad en daad.

Consultancy

abitee. staat ook graag andere bedrijven bij om projecten tot een goed einde te brengen. Dit kan gaan van sales, operationele ondersteuning, management advies voor kleine KMO's tot... Wij hebben heel wat ervaring in de bouwsector opgedaan, waardoor we op vele vlakken een meerwaarde kunnen bieden. Aarzel dus zeker niet om ons ook hiervoor in te schakelen.

Recente realisaties

No items found.

Renoveer zonder zorgen

abitee. brengt iedere stap van het avontuur in kaart.
Laat uzelf ontzorgen en reken op een professionele compagnon de route.